Games

Geplaatst op: 15-02-2013

Voor de nieuwe generatie zijn games een onmisbare factor, de oude generatie raakt echter ook steeds meer overtuigd. Mede door de innovaties omtrent smartphones en applicaties, worden games steeds populairder bij alle leeftijden. Naast smartphones zijn games via nog veel meer manieren te bespelen, wat te denken van de console, pc en laptop. Natuurlijk mogen we ook de aard van de games niet vergeten, we mogen de bordspellen namelijk niet onbeschreven laten. Vaak zijn de ouderwetse bordspellen juist de gezelligste games om te spelen.

De leukste bordspellen

Ondanks dat de games een aardige revolutie ingezet hebben, blijven de bordspellen schitterende spellen voor de hele familie. Wat te denken van het schitterende bordspel, wat mede door de applicatie een boost heeft gekregen, genaamd scrabble. Bij dit spel is het de bedoeling woorden te leggen en hierbij zoveel mogelijk punten te verdienen. Een enorm uitdagend bordspel voor het hele gezin en garant voor uren speelplezier. Een ander spel waarbij de hele familie mee kan doen, is risk. Hierbij krijgt iedere speler een opdracht en deze moet zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Opdrachten kunnen het veroveren van gebieden of het uitroeien van de tegenstander zijn.

Consoles en computers

Een hele andere manier van gamen is het spelen van spelletjes via computers en consoles. Zeer populair is bijvoorbeeld het spelen van FIFA 13 op de Playstation 3, xBox 360 of computer. Natuurlijk zijn ook bij deze categorie games allerlei verschillende categorieën waarin iedere leeftijd zijn spel kan vinden. Inmiddels kunnen games zowel met draagbare consoles als met smartphones gespeeld worden. Via de computer is het al langere tijd zeer eenvoudig om veel spellen te spelen, zowel offline als online. Via social media en ook zo kun je zogenaamde casual flash games spelen. Dit zijn betrekkelijk eenvoudige spelletjes, waarbij je of doormiddel van een aan je profiel gekoppeld level systeem moet doorlopen (met name de games die je via facebook speelt) of waarbij je eenvoudigweg een snelle game speelt zonder al te veel diepgang. Gebruik google maar een keer en zoek op gratis spelletjes en je vind duizenden websites.

Flash Games / internet spelletjes

Flash spelletjes zijn de laatste jaren de meest gespeelde spelletjes geworden. Niet alleen zijn ze veelal gratis. Ze geven je ook de mogelijkheid snel te wisselen naar een ander spelletje, zodat deze games vrijwel nooit gaan vervelen. Er zijn werkelijk tienduizenden spelletjes waaruit je kan kiezen en iedere dag komen er nieuwe bij. Het is werkelijk ongekend. En heb je een leuke game gevonden dan heb je vaak meerdere versies die je kunt spelen. Er zijn zelfs spelletjes waarmee je geld kunt winnen. Zo zijn er de games van aanbieders als bv Zigiz, waarbij je bekende spelletjes als Solitaire en Mahjong kunt spelen en bij winst er ook nog een extra zakcentje aan over houden. Je kunt zelfs nog verder gaan en echte gokspelletjes zoals je ze in de speelhal vind als gameapp spelen. Denk met name aan de spelletjes zoals een gokkast zoals te vinden op fruitautomaten  plaza.net. Deze gokkasten games hebben echter niet altijd een even goede reputatie. Kijk dus uit als je deze spelletjes wil spelen en kijk eerst goed rond of je met een betrouwbare partij te maken hebt of hou het op gokkasten gratis online spelen via bv het gokkasten.info portaal.

Games op je Smartphone

De laatste trend heeft zich voltrokken op de smartphones die haast iedereen deze dag in bezit heeft. De spelletjes hebben veel weg van de flash spelletjes zoals je ze op internet kan vinden. Ze zijn echter vaak net iets uitgebreider en hebben meestal ook een betaalde versie die nog uitgebreider is. Via de shops van respectievelijk Apple en Android kun je echt enorm veel spelletjes vinden. Bekende titels als wordfeud en towerdefence heeft iedereen wel een keer op z'n telefoon gehad inmiddels. Het zijn de games van het moment, omdat je ze op ieder moment dat het je uit komt kunt spelen. Een volgende stap in het volwassen worden van het game genre.

Heren mode

Voetbal

Koffie

Design verlichting