Seks en je gezondheid

Geplaatst op: 21-03-2013

Seks is iets dat ons door de natuur is gegeven. Tijdens en direct na de seks krijgen jij en je partner een lekker gevoel, dat ons wordt ingegeven door enkele stoffen die in ons lichaam worden vrijgegeven. Seks is daardoor zeer goed voor je gezondheid. Het brengt je in een goede gemoedstoestand, maar er is nog veel meer. Zeker met de juiste muziek is neuken een zeer stress verlagende bezigheid. We zullen een aantal zaken opnoemen, waarmee je gezondheid positief wordt beinvloed door te neuken. Lees en verbaas je:

Seks vermindert stress en verlaagt de bloeddruk

Uit een Schots onderzoek onder 24 vrouwen en 22 mannen onderzoek bleek dat personen die seks hadden gehad veel rustiger reageerden op stressvolle situaties dan personen die dat niet hadden. De personen werden in situaties geplaatst zoals het moeten spreken in het openbaar en hardop rekenen.

Neuk regelmatig voor je immuun systeem

Regelmatig seks hebben wordt in verband gebracht met een hogere weerstand door middel van een hoger gehalte van Immunoglobuline A (anti-lichaampjes) in je bloed. Verkoudheid en andere infectie ziektes hebben zo minder kans.

Met neuken verbrand je veel calorieen

Dertig minuten neuken is goed voor het verbranden van 85 calorieen. Als je 42 keer seks hebt gehad, ben je daarmee een halve kilo gewicht kwijt. Het is daarmee een goede vorm van workout.

Neuken verbetert de conditie van je hart

Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig neuken (minimaal 2x per week seks) de kans op een hart aanval met de helft vermindert ten opzichte van personen die minder dan 1x per maand seks hebben. Wellicht is wat extra neuk inspiratie dan ook niet gek. Tip: check b.v. deze tips: neuk technieken van Droomvrouwen verleiden. Bij oudere mensen kan dit misschien de vraag oproepen of seks niet juist voor een hartaanval kan zorgen, dit is echter niet aangetoond door onderzoek.

Meer zelfvertrouwen

Onderzoekers van de Universiteit van Texas concludeerden dat zelfvertrouwen een van de 237 redenen voor het hebben van seks is. Goede seks begint met zelfvertrouwen. En als je je goed voelt zul je ook sneller goede seks hebben, wat elkaar weer versterkt.

En zo zijn er nog wel meer redenen te bedenken waarom seks goed voor je is. Hou deze zaken maar klaar voor als je vriend of vriendin even geen zin heeft om te neuken. Ze zullen snel overtuigd zijn van het nut!
(bron: www.webmd.com)

Design verlichting

Kunst

Design

Voetbal