Voetbal

Geplaatst op: 15-02-2013

Voor de één is voetbal de hele wereld, terwijl de ander er helemaal gek van wordt. Toch blijft voetbal de populairste sport over de hele wereld en behoort het Wereldkampioenschap voetbal tot de grootste evenementen wereldwijd. Of het nu nationaal of internationaal is, of het nu om club of land gaat, of het nu landelijk of regionaal niveau betreft, van iedere vorm van voetbal valt te genieten. Het mooie aan de sport is de spanning, het belang en natuurlijk het strijden in teamverband. De sport is niet alleen leuk om te beoefenen. Het voetbal leent zich ook goed voor het plaatsen van een weddenschap, zodat een wedstrijd nog spannender wordt om te volgen. Via de Toto kunt u wekelijks op uitslagen wedden. Via online bookmakers kunt u daarnaast op vele andere wedstrijd zaken een weddenschap plaatsen. Zo wordt wedden op eredivisiewedstrijden een happening op zich waar een leuk staartje aan kan zitten.

Nederlands voetbal

In ons eigen lekkere landje is bijna ieder dorp in het bezit van een voetbalclub, vele dorpen en steden beschikken zelfs over meerdere voetbalclubs. Hier is het mogelijk om vanaf uw vierde leerjaar te starten met voetballen tot u niet meer kunt. Alle spelers zijn verdeeld in verschillende teams, waardoor de spelers tegen leeftijdgenoten komen te spelen. Naast de vele amateurclubs is Nederland ook in het bezit van voetbalclubs die over de hele wereld naam hebben gemaakt. AFC Ajax blijft hiervan het beste voorbeeld. Waar u zich ook in de wereld begeeft, iedereen is bekend met het voetbal van AFC Ajax aan de hand van clubicoon Johan Cruijff.

Het Nederlands elftal

Voor iedere Nederlander is het een eer om uit te komen voor eigen land door te voetballen op het hoogste niveau. Uitkomen voor het Nederlands Elftal is zowel een eer als een bevestiging van het bezit van top kwaliteiten. Oranje staat wereldwijd bekend om creatief voetbal en heeft al veel respect afgedwongen. Op WK's van 1974 en 2010 behaalde het Nederlands Elftal de finale en het Europees Kampioenschap van 1988 werd zelfs gewonnen. Deze finale staat tevens bekend om het werelds doelpunt van Marco Van Basten die de bal uit onmogelijke hoek het doel in kreeg.

Design verlichting

Koffie

Fotografie

Games