Benodigdheden die je moet meenemen als je met je huisdier reist

Benodigdheden die je moet meenemen als je met je huisdier reist

Reizen met je huisdier is altijd leuk, maar het kan ook stressvol zijn. Je wilt er zeker van zijn dat je op elke situatie bent voorbereid en dat je huisdier de hele reis veilig en comfortabel is. In dit artikel worden een aantal dingen toegelicht die je nodig hebt als je op reis gaat met je huisdier.

Oordruppels voor honden

Oordruppels hond kunnen worden gebruikt om oorinfecties te voorkomen en bestaande infecties te behandelen. Oorinfecties komen vaak voor bij honden, vooral als ze niet schoon worden gehouden of vaak worden blootgesteld aan water. Oordruppels kunnen ook worden gebruikt als je merkt dat de oren van je hond stinken of rood, gezwollen of ontstoken lijken. Oordruppels zijn er in verschillende maten en formuleringen, afhankelijk van de ernst van het probleem van je huisdier. Er zijn zowel vrij verkrijgbare versies als recepten waarvoor een recept van een dierenarts nodig is. Als je niet zeker weet hoe ernstig de infectie van je hond is en of het een bezoek aan een dierenarts rechtvaardigt, vraag dan een medewerker van de dierenwinkel om hulp bij het kiezen van een geschikt product voor je hond.

Oogdruppels voor katten

Hoewel katten een andere oog anatomie hebben dan mensen, kunnen ze nog steeds ooginfecties krijgen. Oogdruppels kat zijn een goede investering als je voorbereid wilt zijn op plotselinge oogirritaties tijdens het reizen. Je kunt de oogdruppels ook gebruiken om een ​​bestaande infectie te behandelen en verdere schade aan de ogen te helpen voorkomen. Het is belangrijk om deze druppels niet aan te brengen zonder de juiste instructie van een dierenarts, omdat je huisdier mogelijk iets veel sterkers nodig heeft dan wat zonder recept verkrijgbaar is bij de apotheek.

Een veilige drager

Een veilige reismand is een must voor elk huisdier dat reist. Het moet groot genoeg zijn voor je huisdier om op te staan, zich om te draaien en erin te gaan liggen. Het moet stevig en goed geventileerd zijn, zodat je kat of hond vrij kan ademen, vooral als je een lange reis maakt. De drager moet ook gemakkelijk te dragen zijn en gemakkelijk schoon te maken als hij vuil wordt op de weg. Voor katten is een ideale reismand er een met een open bovenkant waardoor ze rechtop kunnen zitten zonder zich gevangen te voelen door de muren. Voor honden die graag willen zien wat er om hen heen gebeurt terwijl ze reizen, kan toegang via ramen het beste werken.

Terug naar Travel
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou