Bouwhekken nodig? Kies het juiste bouwhek

Bouwhekken nodig? Kies het juiste bouwhek

Voor diverse dingen zijn bouwhekken erg handig en zelfs vaak onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een groot evenement, of wanneer je bezig gaat met een langdurige verbouwing. Bouwhekken zijn ideaal om een afscheiding te maken tussen waar mensen zomaar kunnen komen en waar je niet zomaar naar toe mag gaan. Zo voorkom je dat er ineens ongevraagde gasten op jouw terrein staan, of het nou een evenement of een verbouwing is. Een bouwhek is een bouwhek denk je misschien, maar toch is het handig om ervoor te zorgen dat je de juiste bouwhekken aanschaft als je een terrein af wil zetten.

Tijdelijke bouwhekken voor omheining van korte duur

Als je kort bezig gaat met een verbouwing of je hebt voor een korte tijd een terrein nodig voor een klein evenement, dan is het niet nodig om veel geld te spenderen aan dure en hoge kwaliteit bouwhekken. Een simpel bouwhek is dan voldoende. Deze zijn vaak licht en makkelijk te verplaatsen, en uiteraard stukken goedkoper. Ook is dit handig wanneer je snel bouwhekken nodig hebt en in korte tijd een terrein moet afzetten. Kijk bijvoorbeeld bij Thibo, hier vind je allerlei soorten bouwhekken en kun je snel voorzien worden in het voor jou nodige hekwerk.

High Security bouwhekken

Voor een evenement of een langdurig bouwproject is hekwerk van hogere kwaliteit waarschijnlijk beter om te gebruiken dan een simpel bouwhek. Denk aan festivals waar veel mensen tegelijk op een enkele plek staan (wanneer het allemaal weer mag) of waar je de festivalgangers op één plek moet houden. Een tijdelijk hekwerk kan hierdoor misschien buigen of verschuiven. Ook wil je natuurlijk voorkomen dat er overheen geklommen wordt, en met een High Security bouwhek heb je dit probleem al veel minder. Investeren in een beter hek dus – het is het bij langdurige of drukke dingen zeker waard.

Bouwhek huren of kopen?

Je kunt natuurlijk overwegen of je een bouwhek nou aanschaft of alleen tijdelijk huurt. Verbouw je iets bij jou thuis en ben je niet van plan om dit later nog veel vaker te doen? Dan is het kopen van bouwhekken natuurlijk zonde, en kun je beter de bouwhekken huren. Maar regel je bijvoorbeeld twee keer per jaar een evenement? Dan kun je de hekken net zo goed aanschaffen, aangezien je er veel gebruik van gaat maken. Dan is het investeren in de bouwhekken een goed plan. Overweeg dit dus voor jezelf, maar vaak is de keus al snel gemaakt. Het hangt gewoon af van waar je de hekken voor nodig hebt.

Terug naar Interieur
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou