Dé najaar-trends voor mannen anno 2022

Dé najaar-trends voor mannen anno 2022

We zitten nog volop in de zomer maar toch beginnen de najaarscollecties langzaam maar zeker de winkels te veroveren. De zomersale loopt op zijn einde en dat betekent dat de nieuwe collecties voor het najaar steeds completer worden. De tijd om je te verdiepen in de opkomende trends voor het najaar van 2022 is daarmee aangebroken en daar ben je bij dit blogartikel over kleding helemaal voor op de juiste plek. We nemen je mee langs de laatste trends voor mannen zodat jij gegarandeerd stijlvol voor de dag verschijnt.

Op pad na een kantoor dag

Een veel geziene trend voor het najaar van 2022 zijn de casual chique items voor heren. Eigenlijk is deze trend het best voor te stellen als de perfecte kantooroutfit én outfit voor je vrije tijd in één. Zo’n outfit die je perfect tijdens de werkdag kunt dragen maar waarmee je ook een sterke indruk maakt als je na een lange dag, je vrienden treft in een barretje om samen de dag af te sluiten. Denk hierbij aan T-shirts zoals de polo, een mooi wit basic T-shirt van goede kwaliteit of een goed overhemd. Combineer deze T-shirts met een mooie chino, pantalon of een donkere spijkerbroek en je ziet eruit om door een ringetje te halen. Zowel zakelijk als casual verschijn je zonder twijfel enorm stijlvol met deze trend.

Pop color of prints

Neutrale kleuren voor heren is altijd een goed idee, maar wat als je liever in felle kleuren voor de dag komt? In dat geval hebben we goed nieuws voor je! In het najaar van 2022 is het namelijk heel gebruikelijk om meer met kleuren te spelen. We zien veel overhemden en T-shirts met opvallende kleuren en prints. Van bloemenprints tot abstracte prints, het is helemaal de trend. Ook color popping is een veel gezien begrip in het najaar van 2022. Dit is wanneer je een neutrale outfit combineert met een knallende kleur. Door één kleurrijk item toe te voegen aan je outfit wordt het niet too much. Combineer bijvoorbeeld een lichtgeel overhemd met een donkere jeans en nette schoenen of een groene of oranje blazer op een neutraal blauw overhemd met beige chino.

Opvallende accessoires

Een opvallende trend voor mannen is dat er meer aandacht wordt besteed aan accessoires. Bij de vrouwen zijn accessoires al veel langer een belangrijk onderdeel van een outfit, langzaam maar zeker zien we dit ook overwaaien naar de mannelijke mode. Je kunt een outfit afmaken met een opvallend sieraad zoals een mooi horloge, een armband of een grote ring. Ook kun je een hoedje zoals een buckethat dragen om je outfit meer casual te stijlen. Een tas om je outfit af te maken is daarnaast ook iets wat bij heren ook steeds vaker gezien wordt. De tas als trend is niet alleen mooi, het is ook nog eens super praktisch. Hierdoor kun je namelijk veel makkelijker je spullen meenemen en hoef je niet alles meer in je broekzakken te proppen.

 

 

Terug naar Fashion
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou