Recepten

Eten is een universele taal die ons verbindt door smaak, cultuur en genot. Bij Moois Magazine omarmen we de rijke diversiteit van voeding en bieden we diepgaande inspiratie en inzichten om je voedingsreis te verrijken. Of je nu een enthousiaste thuiskok bent die graag nieuwe gerechten uitprobeert, of gewoon op zoek bent naar praktische en creatieve recepten om je kookrepertoire uit te breiden, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je horizon te verbreden en te genieten van de kunst van koken bij Moois Magazine.

2022-07-27 Recepten die je kunt maken met rijstpapier
Je hebt vast wel eens gefrituurde loempia's gehad uit India, maar de loempia's in Vietnam zijn anders. Om te beginnen zijn Vietnamese loempia's niet gefrituurd. Doorschijnende broodjes gevuld met groenten en koriander en gehakt (of an [...]
2021-01-11 Onze top 5 lekkerste smoothies
Smoothies staan over het algemeen bekend als een verrukkelijke vervanging of aanvulling op het ontbijt, maar smoothies zijn ook een heerlijk als tussendoortje voor zowel warme als koude dagen. In deze blog vind je onze top 5 lekkerste smoothies en le [...]
2021-01-06 Zelf sushi maken, super simpel!
Nu de restaurants dicht zijn, heb je wellicht zin gekregen om zelf eens flink uit te pakken. Wat dacht je van zelf sushi maken? Super simpel en super lekker! Hoewel veel mensen sushi maken zien als iets ingewikkelds en liever snel even een bestelling [...]
2020-06-18 3X vegetarische BBQ recepten
Hoewel de meeste mensen bij het woord BBQ vrijwel direct aan vlees denken, is het heel goed mogelijk om vegetarisch te barbecueën. Een vegetarische BBQ kan namelijk minstens zo lekker zijn! Hierbij hoef je niet gelijk aan vegetarische worsten en [...]

Ontdek diverse recepten

Bij Moois Magazine vind je een schat aan diverse en inspirerende recepten voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar snelle en gezonde maaltijden voor doordeweeks, feestelijke gerechten voor speciale gelegenheden, of comfort food om jezelf te verwennen, wij hebben recepten die bij je smaak en levensstijl passen. Leer nieuwe kooktechnieken, ontdek verrassende smaakcombinaties en laat je inspireren door onze culinaire experts die hun passie voor lekker eten met je delen.

Seizoensgebonden koken

Ontdek hoe je kunt koken met de seizoenen bij Moois Magazine. Leer welke ingrediënten op hun hoogtepunt zijn tijdens verschillende seizoenen en ontdek hoe je deze kunt gebruiken om smaakvolle en verse gerechten te bereiden. Van lichte en verfrissende zomermaaltijden tot hartverwarmende herfstgerechten, onze seizoensrecepten zijn ontworpen om je te helpen optimaal te profiteren van de verse en lokale producten die elk seizoen te bieden heeft.

Kooktips en technieken

Verbeter je kookvaardigheden met praktische tips en technieken van Moois Magazine. Leer hoe je perfecte roerbakgerechten maakt, hoe je vlees kunt marineren voor maximale smaak, en welke keukengereedschappen essentieel zijn voor een goed uitgeruste keuken. Onze experts delen hun geheimen voor het bereiden van maaltijden die niet alleen lekker zijn, maar ook indruk maken op je gasten en geliefden. Bij Moois Magazine geloven we in de kracht van voeding als brandstof voor een gezond en actief leven. Ontdek gezonde recepten die rijk zijn aan voedingsstoffen, laag in calorieën en vol van smaak. Leer hoe je evenwichtige maaltijdplannen kunt maken die bijdragen aan je algehele welzijn en energieniveau, zonder in te leveren op genot en voldoening in elke hap.

Creativiteit in de keuken

Laat je creativiteit de vrije loop in de keuken met innovatieve recepten en culinaire experimenten bij Moois Magazine. Ontdek hoe je traditionele gerechten kunt aanpassen met een moderne twist, hoe je leftovers kunt omtoveren tot nieuwe favorieten, en hoe je kunt experimenteren met wereldkeukens en nieuwe ingrediënten. Bij ons vind je de inspiratie en het vertrouwen om elke maaltijd om te toveren tot een smaakvol avontuur.

Bij Moois Magazine geloven we dat koken niet alleen een vaardigheid is, maar een kunstvorm die ons verbindt met onze zintuigen en elkaar. Of je nu een beginner bent in de keuken of een  chef-kok, wij zijn hier om je te inspireren, te ondersteunen en te begeleiden op je culinaire reis. Ontdek de magie van recepten bij Moois Magazine en laat je smaakpapillen dansen met elk gerecht dat je bereidt.