Silent disco: zorg ervoor dat je genoeg kanalen hebt voor je gasten

Silent disco: zorg ervoor dat je genoeg kanalen hebt voor je gasten

De kanaal-mogelijkheden van je potentiële silent disco-hoofdtelefoon zijn een van de eerste dingen om te overwegen. Een hoofdtelefoon voor een silent disco huren met drie kanalen is de norm. Veel verhuurders van silent disco’s daarentegen hebben maar twee kanalen op hun koptelefoon. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien niet significant, maar je bezoekers drie kanalen bieden maakt het verschil. Met drie kanalen kunnen je gasten de juiste muziek selecteren om hun silent disco-ervaring aan te vullen, of het nu gaat om een ​​informele bijeenkomst, een bedrijfsevenement of zelfs een schoolfeest. Als je je aan het oriënteren bent, moet je controleren met hoeveel kanalen je hoofdtelefoon wordt geleverd.

Een hoofdtelefoon met de beste kwaliteit

Denk aan meer dan alleen de kanalen terwijl je de beste draadloze hoofdtelefoon kiest voor je evenement. Denk ook aan de geluidskwaliteit. Als je gasten de muziek amper kunnen horen gaat de silent disco-ervaring uiteraard verloren. Als je gaat voor een silentdisco huren dan krijg je een hoofdtelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit en licht van gewicht. Huur ook een koptelefoon met light-emitting diodes (LED's) die van kleur veranderen, afhankelijk van het kanaal waar je naar luistert. Deze LED's die van kleur veranderen zorgen voor een aangename en interessante ervaring in het donker.

Levensduur van de batterij is cruciaal

De levensduur van de batterij is een belangrijke overweging voor mensen zoals jij die een silent disco-hoofdtelefoon willen huren. Je feestje duurt niet erg lang als je hoofdtelefoon maar een uur of twee meegaat. Niemand zal willen blijven als ze moeten wachten tot hun hoofdtelefoon weer is opgeladen. Onderzoek altijd de levensduur van de batterij van een hoofdtelefoon die je zou kunnen huren. Zoek naar batterijen die 10 tot 12 uur meegaan als je een koptelefoon huurt voor je silent disco-feestje. De draadloze hoofdtelefoon moet direct uit de doos volledig worden opgeladen wanneer je een er een huurt, zodat je meteen aan het feest kunt beginnen en urenlang kunt genieten van de muziek.

Terug naar Entertainment
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou