Topmerken in de bruidsindustrie

Topmerken in de bruidsindustrie

Heb jij ten huwelijk gevraagd door je partner? Dan is het natuurlijk ook het moment om te gaan zoeken naar “de perfecte outfit”. Met name voor de vrouw is het aangekomen om voor een mooie jurk (als dit van toepassing is) te gaan kijken. Wanneer je dit proces aangaat, dan zul je je gaan verbazen over de aantal verschillende merken. Hier willen wij een handje bij helpen om alvast kennis te maken met een aantal topmerken binnen de branche en welke stijl ze hanteren. 

De klassieke bruidsjurk

De klassieke merken zijn nog steeds zeer bekend en groots. Al zijn er ook steeds meer moderne varianten, het trouwen in een witte jurk blijft zeer romantisch en traditioneel. Een van de Nederlandse topmerken, met name op klassieke trouwjurken is Ladybird. Als eerst komen deze jurken uit ons eigen landje. Ze zijn daarentegen ook van hoge kwaliteit en er is een ruime keuze aan variatie. Door de veelzijdigheid is er voor iedere persoon wel jurk die past bij hun wensen. Er worden aantrekkelijke prijzen aangeboden die in verhouding met kwaliteit als zeer positief worden ervaren door klanten. Daarom is dit merk ook onmisbaar en zul je dit merk bijna met zekerheid tegenkomen. Op internationaal gebied zijn ze ook zeer bekend door samenwerkingen met topontwerpers en ateliers. 

Andere bekende merken van klassiekere merken zijn White One, Sincerity of La Sposa. Alle drie zijn van buitenlandse bodem, maar leveren wederom internationaal succes. 

De modieuze bruidsjurk 

Naast de klassiekere bruidsjurken zijn er ook een aantal veranderingen geweest. Hierbij komen we bij bruidsjurken die meer modieus zijn, maar nog steeds even elegant en romantisch wit. Het gaat hier voornamelijk om de stijl die anders is. Deze combinatie zijn niet geheel verschillend in grote lijnen, maar ze zijn gewoon wat moderner en modieuzer. Als we gaan kijken naar zulke merken dan zijn enkele topmerken als Pronovias, Enzoani, Elysée, Morilee. Het zijn geen directe Nederlandse jurken, maar wereldwijd zijn alle vier de namen wel bekend. De een wat groter dan de ander, maar allemaal blijven ze mooie exemplaren bruidsjurken op de markt uitbrengen. 

Uiteindelijk zijn er nog meer merken die allemaal hun steentje bijdragen aan het leveren van verschillende pasvormen, stijlen, kleuren etc. Trouwjurken. Het gaat er uiteindelijk om dat jij tevreden bent met de gekozen jurk, ongeacht welk merk dat is. We raden wel aan om meerdere merken, maar ook andere stijlen om zo de fijnste jurk uit te kiezen. Onthoud goed dat het een van de mooiste dagen in je leven moet worden en een prachtige, unieke jurk kan daar niet in missen. Volg je hart en geniet ervan, van het proces en het feest, maar ook de toekomst die je samen tegemoet gaat met je partner. 

Terug naar Fashion
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou