Trouwpakken trends voor 2022

Trouwpakken trends voor 2022

De datum is vastgesteld. De uitnodigingen zijn in de post, het menu is klaar. Nu is het tijd om over huwelijksstijl te praten.Trouwkleding voor mannen is van oudsher een beetje een bijzaak, zonder al te veel nadenken. En dat is begrijpelijk. Je partner staat meestal in het middelpunt van de belangstelling. Maar, er scherp uitzien op je trouwdag is niet onderhandelbaar. Het is waarschijnlijk het grootste feest dat je ooit zult geven. En die foto's? Ze zullen voor altijd leven.
Laten we eens kijken naar de top trends die bruidegoms dit jaar zullen aantrekken.

Pakken met strepen

De outfit van de bruidegom tijdens de huwelijksceremonie moet anders, elegant en in harmonie zijn met de bruidsoutfit. Satijnen strepen op broeken zijn een integraal onderdeel van de modetrends voor heren trouwpakken.

Ongewone kleuren

Het blauwe trouwpak is al bijna tien jaar het hoofdbestanddeel van huurpakken. Blauw is nog steeds verreweg de meest populaire kleur voor trouwpakken, maar we merken dat er steeds meer behoefte is aan iets anders. Groene pakken en bordeauxrode pakken worden steeds populairder en we verwachten dat deze toename in ongebruikelijke kleuren het komende jaar zal toenemen.

De geruite print

De geruite print is een klassieke print die tegenwoordig overal te zien is. Of het nu gaat om een subtiel tartan patroon of een gedurfde zwart-witte print op het borstbord, het heeft zichzelf bewezen als een essentieel onderdeel van moderne bruiloften. Als je zowel klassiek als trendy wilt zijn op je trouwdag, dan is het trouwkostuum met ruitjes print de juiste keuze.

Lichtgekleurde pakken

Een lichtgekleurd pak in bruinbeige, kaki, camel of linnen is een geweldige look voor bruidegoms, bruidsjonkers en bruiloftsgasten. Lichtbeige pakken kunnen het beste worden gedragen voor informele evenementen overdag, zoals rustieke bruiloften, strandbruiloften, bestemmingshuwelijken en informele zomer- en herfstbruiloften.

Corsages

Corsages worden op de linkerrevers van een pak of smokingjasje gedragen, recht over het hart. Traditioneel werden de bloemstelen door een klein knoopsgat op de revers geplaatst, maar nu is het gebruikelijk om de corsages voor het huwelijk vast te maken met spelden, aangezien veel moderne jasjes het knoopsgat niet meer hebben. Degenen die ervoor kiezen om de jas over te slaan, kunnen hun corsages rechtstreeks op een vest, overhemd of jarretel vastpinnen.

Terug naar Lifestyle
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou