Wat maakt plissé gordijnen mooi in je woning?

Wat maakt plissé gordijnen mooi in je woning?

Om je huis mooi af te werken is het kiezen voor de juiste soort raamdecoratie van groot belang. Het zorgt er namelijk voor dat je huis helemaal compleet is en ook ziet het er rustig uit voor het oog. Daarnaast bied de juiste raamdecoratie natuurlijk ook de nodige privacy die iedereen graag heeft in zijn of haar eigen huis. Een van de meest populaire raambekleding van  het moment, die nog vrij nieuw is, zijn plissé gordijnen. Deze raambekleding is niet alleen heel erg mooi voor in je huis, maar ook nog eens heel erg functioneel en handig. Wil je weten wat plissé gordijnen nou mooi maakt in je huis? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Wat zijn plissé gordijnen nou precies?

Een van de meest populaire raambekleding van dit moment is toch echt wel het plissé gordijn. Plissé betekend in het Frans geplooid, en dit is dan ook precies hoe dit gordijn er uit ziet en het is het meest belangrijke kenmerk hiervan. De plooien in de stof van het gordijn creëren een soort harmonica effect, hierdoor kan je de gordijnen gemakkelijk uitvouwen of juist kleiner maken. Als je het hele raam wilt bedekken dan kan je het gordijn volledig uitvouwen, en als je een gedeelte van het raam wilt bedekken dan kan je het gordijn weer invouwen. Zo kan je ervoor kiezen om veel of weinig licht in de kamer binnen te laten.

Hoe werkt een plissé gordijn?

Een van de voordelen van plissé gordijnen zijn natuurlijk dat ze heel erg mooi en strak staan in je huis, maar ook zijn ze heel erg handig en gemakkelijk te bedienen. Een plissé gordijn van 123jaloezie kan namelijk besteld worden met drie verschillende bedieningssystemen. Zo kan je het gordijn op maat laten maken, en je eigen bedieningsmiddel kiezen. Ook kan je zelf de door jouw gewenste stof of kleur kiezen. Zo kan je deze raamdecoratie helemaal afstemmen op de rest van je huis.

Waarom kiezen voor plissé gordijnen?

Plissé gordijnen staan heel erg mooi in huis. Omdat de gordijnen op het raam worden geplaatst hebben ze een hele strakke en moderne uitstraling. Ook heb je geen last van overmatig stof of uitsteeksels. Daarnaast kan je deze raamdecoratie ook verduisterend of niet verduisterend kiezen. Hierdoor is het geschikt voor zowel de woonkamer als de badkamer en de verschillende slaapkamers in huis.

Terug naar Interieur
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou