Zó style je chunky boots

Een trend die je dit najaar niet mag missen is toch wel de chunky boot. Het is een iconische stijl binnen de categorie enkellaarzen. De laarzen zijn niet alleen modieus, maar ook nog eens super comfortabel. Bovendien bestaat er niet zoiets als een ongeschikt seizoen voor de chunky boot. De laarzen staan namelijk zowel bij winterse als zomerse outfits. Afgewerkt met plateaus of dikke profielzolen, geven deze schoenen een coole draai aan platte laarzen. Met een variatie aan stijlen en kleuren is er voor iedere vrouw een paar chunky boots dat past bij haar outfit. Maar hoe style je de chunky boots nu eigenlijk? Dat lees je in deze blog.

Met een oversized blazer

Dit is misschien nog wel de manier die je het meest voorbij zal zien gaan komen: de chunky boots in combinatie met een oversized blazer. In de meeste gevallen wordt de blazer als jurk gedragen, maar je kan er ook voor kiezen om een jurkje of een broek met een top onder de blazer te dragen. Je kan je oversized blazer op een stoere manier dragen door te kiezen voor donkere kleuren en donkere accessoires. Doordat je de laarzen en blazer met een panty kan dragen, kan je deze outfit ook in de winter dragen. Hiermee is het ook een mooie outfit voor tijdens een feestje. Kies er dan voor om een aantal mooie en opvallende accessoires toe te voegen voor een extra feestelijke look.

Met een losse jurk

Hoewel de chunky boots een stoere uitstraling hebben, combineert menig influencer de iconische laarzen met de meest vrouwelijke kledingstukken. En dus kan jij dat ook! Steeds vaker wordt er voor het contrast tussen een zwierige bloemenjurk met chunky boots eronder gekozen. Op deze manier kan je de laarzen het hele jaar door blijven dragen. Bovendien zijn de chunky boots ook in lichtere kleuren te krijgen, waardoor je de laarzen ook op een zomerse manier kunt dragen. Kies een riem of tas in dezelfde kleur als je laarzen en je zorgt voor een complete outfit!

Met een oversized broek

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen is het tijd om je wintergarderobe tevoorschijn te halen. In dat geval kan je ervoor kiezen om je chunky boots te stylen met een oversized broek. Zo kun je de broek gemakkelijk over de laarzen heen dragen, maar je kunt er ook voor kiezen om iets nieuws te proberen: draag je laarzen eens over je oversized broek. Deze combinatie van laarzen en een oversized broek zien we steeds vaker terug onder de celebrities en streetstyle-sterren. Bovendien zorgt deze combinatie ervoor dat je het niet snel koud zal krijgen, er kan namelijk geen wind onder je broek komen! Je kan ervoor kiezen om je outfit af te maken met een blazer waardoor je het effect van een pak creëert, maar je kan er ook voor kiezen om de oversized broek met een strakke top te dragen zodat de aandacht naar je laarzen en broek gaan. 

Met een straight leg jeans

Door je chunky boots met een eenvoudige outfit te dragen, maak je van je laarzen een echte eyecatcher. Een simpele skinny jeans en top geven je een sportieve uitstraling. Wanneer je een mooie lange jas over je outfit draagt kan je je outfit een wat meer klassieke uitstraling geven. De perfecte outfit voor een dagje uit! Op deze manier is er ook meer ruimte voor een aantal opvallende accessoires. Een opvallende tas of grote oorbellen zullen niet misstaan. 

Terug naar Fashion
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou