Zwarte zonnepanelen op een nieuwbouwwoning

Zwarte zonnepanelen op een nieuwbouwwoning

Ben jij momenteel bezig met het ontwerpen van een nieuwbouwwoning of krijg je binnenkort de sleutel? Dan zijn er nog zat leuke keuzes die gemaakt kunnen worden. Sommige keuzes zijn doorgaans ook lastiger, maar een aspect dat altijd aan bod komt is het verduurzamen van het huis.

Wil jij een groener huis, dan zijn zonnepanelen zeer geschikt als investering. De voordelen van zonnepanelen zijn evident. Met name in nieuwbouwwijken wordt er doorgaans altijd zonnepanelen geplaatst. In dit artikel behandelen wij waarom er gekozen moet worden voor zwarte zonnepanelen.

Goede uitstraling

Als eerst worden zwarte zonnepanelen gezien als de mooiere variant van zonnepanelen. Het geeft hierdoor een extra boost aan een eigen ontworpen huis. Het is een lust voor het oog en op basis van uitstraling wint de zwarte kleur 100%.

Hoger rendement

Zwarte zonnepanelen nemen licht op van de zon en van het licht. Daarbij kunnen zwarte zonnepanelen meer energie opwekken en hierdoor is het rendement van een zwarte zonnepaneel relatief hoger dan van blauwe zonnepanelen.

Garantie

Wanneer je zonnepanelen aanschaft, dan kun je altijd op garantie rekenen. Diverse installateurs geven garantie van circa 25 jaar met daarbij ook prestatie garantie. Hiermee wordt aangegeven als een zonnepaneel onder de x % presteert het paneel wordt vervangen. Dit ligt bij iedere installateur anders. Dit wordt vaak gedaan omdat de leverancier overtuigd is van de kwaliteit van de zwarte zonnepanelen.

Een goede investering

Het doen van een goede investering is vaak zeer belangrijk, maar investeren in zonnepanelen is een aanrader. Je draagt ten eerste bij aan een duurzame wereld, maar tegelijkertijd zul je merken dat je veel minder hoeft te betalen voor de energie. Verdien de zonnepanelen binnen aantal jaar terug en maak daarna winst op zonnepanelen. Het is wel belangrijk om bij de aanschaf informatie dmv advies & kosten inzicht te verkrijgen voordat je een investering daadwerkelijk maakt.

Een nieuwbouwhuis met zwarte panelen

Het investeren in zonnepanelen is voor een nieuwbouwhuis ook meer dan interessant. Naast dat de plaatsing direct gedaan kan worden voordat je er in woont, zal de waarde van het huis ook direct stijgen. De duurzaamheid van een huis wordt steeds meer gezien als een belangrijke factor tijdens het kopen van een huis. Wees slim en ga voor zwarte zonnepanelen!  

Terug naar Interieur
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou