Schoonheidstips

Geplaatst op: 25-02-2013

De zomer komt er langzaam maar zeker weer aan en dat betekent dat alles om u heen en vooral ook uzelf weer volop mag stralen! De zomerzon doet wonderen voor het humeur en haalt het lichaam helemaal uit die winterse modus. In dit artikel een aantal tips over hoe u en uw lichaam binnen no-time helemaal zomerklaar zijn. Met de bad & douche tips van Online parfumerie shop bent u snel weer helemaal opgelapt na de dompige winterse periode. Lees snel verder dus, zodat u ook weer klaar bent vooral weer snel van het mooie weer te kunnen genieten!

Gezonde voeding

Heeft u er al eens aan gedacht alvast wat  fruit te gaan eten? Of misschien na het avondeten een bakje yoghurt met stukjes appel of banaan? Zo krijgt u ook weer de juiste voedingsstoffen binnen en van deze lekkere vitaminen wordt de huid weer fris. Daarnaast is het belangrijk om vooral genoeg water te drinken. Het lichaam kan dan namelijk snel alle afvalstoffen en andere overbodige stoffen afvoeren.

Ga een rondje bewegen

Is het eindelijk gestopt met vriezen en alle sneeuw is verdwenen? Op de fiets naar het werk of naar de stad doet wonderen. De huid wordt hierdoor ook weer helemaal soepel en u kunt op deze manier ook weer helemaal in vorm komen. Een half uur per dag intensieve beweging wordt aangeraden.

Denk aan verzorging

Bodylotion, gezichtscrème en gezichtsmaskertjes zijn ook nog eens een heerlijke maaltijd voor uw huid. Door te smeren houdt u uw huid ook nog eens gezond van buitenaf. Handen en voeten kunnen ook een regelmatige crème zeker waarderen. Naast het gebruik van crèmes, is ook ontharen een belangrijk item.

Voetbal

Dames mode

Koffie

Games