Welke voorbereidingen tref jij deze Kerst?

Welke voorbereidingen tref jij deze Kerst?

Kerst komt eraan en dit betekent een miniatuur stad bij het raam, lekker eten en een mega kerstboom met versieringen in de woonkamer. Wat zijn nou lekkere maaltijden om op tafel te zetten voor het gezin? Wat zijn leuke ideeën om je woonkamer te versieren? Wat is leuk om aan te doen tijdens deze Kerst? Dat lees je hier!

Christmas Light

Kaarslichten zorgen ervoor dat je donkere woonkamer in de wintermaand toch nog een gevoel van warmte en gezelligheid meebrengt. Het is misschien nog wel leuker om kaarsen in vormen te hebben, zoals kerstboom kaarsen. Ben je goed in kaarsen maken? Dan is het een leuke kerstactiviteit om deze kaarsen zelf te maken met vrienden en familie. Dit gaan de allerkleinsten van het gezin uiteraard leuk vinden. Ben je toch niet zo goed in kaarsen maken? Dat maakt niet uit. Er zijn vele bedrijven zowel online als offline die zulke kaarsen maken. Zo kun je ze ook tijdens een kerstmarkt in grote aantallen vinden. Een beetje extra betalen voor extreem leuke lichtjes is het zeker waard.

A Merry Merry Christmas Diner

Naast prachtige kerstdecoratie van ZUS&IK, moet je natuurlijk ook lekker eten voorbereiden. Het allerbelangrijkste van Kerstmis is de hoeveelheid eten dat tijdens het diner op tafel staat. Op deze manier zal iedereen de volgende dag met buikpijn en extra kilootjes wakker worden. Wat is nou lekker om te maken voor Kerst? Een hele kalkoen duurt lang om voor te bereiden en om te bakken in de oven. Een ander alternatief voor kalkoen is dus een hele kip. Bijna iedereen vindt het lekker, plus het duurt niet lang voordat het klaar is. Je hoeft dus niet de hele dag in de keuken te staan. Er is dus meer ruimte om gezellig te kletsen met oma die je een lange tijd niet meer hebt gezien. Voor de drankjes heb je natuurlijk wijn, wat kinderchampagne en ook wat sapjes, limonade en frisdranken. Wat is er nou leuker dan je eigen cocktail maken? Zet een paar drankjes en wat vruchten klaar zodat iedereen zijn eigen cocktail kan maken of voor elkaar een cocktail kan maken. Dit is niet alleen een leuke kerstmis activiteit, maar brengt ook iedereen dichterbij elkaar.

A Jolly Santa Family

Voor de feestdagen is iedereen vaak netjes gekleed. Mannen strak in het pak, vrouwen elegante jurken en de kinderen zijn uiteraard extreem schattig in hun mini pakjes en jurkjes. Het is leuk om een dresscode te hebben. Laat iedereen maar lekker in een kerst onesie komen. Misschien wel een foute kersttruien bijeenkomst. Je kunt alle mannen ook vragen om zich als kerstman te kleden, de vrouwen als elven en de kinderen als rendieren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Terug naar Food
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou