Aanstekers bedrukken voor jouw startup

Ben je net een eigen bedrijf begonnen? Dan zijn er een aantal dingen erg belangrijk, waaronder het creëren van naamsbekendheid. Misschien heb je bij de start van je onderneming zelf al een groot netwerk, maar het is natuurlijk goed om ook nieuwe doelgroepen te bereiken. Eén van de meest effectieve (en de leukste) manieren van reclame maken is het laten bedrukken van promotiemateriaal, zoals etiketten, en relatiegeschenken. Het weggeven van promotiemateriaal en relatiegeschenken werkt echt goed. Uit onderzoek blijkt dat promotionele items 89% van de bevolking (14+) op een gemiddelde dag bereiken. Als jouw logo op zo’n item weet je dus dat jouw exposure hoog zal zijn.

Waar moet je op letten bij de bedrukking?

Wanneer je aanstekers wilt laten bedrukken met jouw logo zijn er twee dingen van belang op het gebied van de bedrukking. Namelijk: het aantal drukkleuren in jouw logo en het drukformaat. Jouw logo moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn. Wanneer maar een klein gedeelte van de aansteker bedrukt kan worden, is deze aansteker mogelijk niet geschikt voor jouw logo. Gelukkig hebben de meeste aanstekers een vrij plat oppervlak, wat over het algemeen betekent dat er een relatief groot gedeelte van de aansteker bedrukt kan worden. Daarnaast is dus ook het aantal drukkleuren in jouw logo van belang bij het bedrukken. Heeft jouw logo maar één kleur? Mooi, dan kan die in principe op elke aansteker bedrukt worden. Maar heb je een logo met veel verschillende kleuren of kleurovergangen? Dan moet je gaan kijken naar een aansteker die in full color bedrukt kan worden. Vrees niet, ook dit kan op veel verschillende aanstekers. Een full color bedrukking gaat vaak door middel van een digitale print of doming. Met deze druktechnieken kunnen alle kleuren van jouw logo mooi op de aansteker bedrukt worden.

Bedrukte aanstekers online bestellen

Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jouw logo? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Hier vindt je een groot assortiment met aanstekers welke te bedrukken zijn met het logo van jouw startup. Ook krijg je van tevoren een voorbeeld te zien van hoe jouw logo op de aansteker bedrukt kan worden. Een aansteker is voor vele bedrijven geschikt, niet alleen een horecazaak. Bekijk dus zeker eens de mogelijkheden.

Terug naar Lifestyle
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou