Deze 5 items hebben alle moderne badkamers van tegenwoordig

Sta jij op het punt om je badkamer te moderniseren of volledig te verbouwen? Dan moet je even verder lezen! We zetten namelijk vijf items op een rijtje die in elke moderne badkamer voorkomen. Zo kun jij direct beoordelen of deze nog toegevoegd moet worden aan je shopping list.

Kranen in bijzondere kleuren

Als eerste willen we het graag over de kranen hebben. Bijna elke moderne badkamer heeft tegenwoordig geen zilveren kranen meer. Je vindt deze eerder in een industriële, zwarte kleur of in extravagante metaalkleuren als brons of goud. Al ziet de rest van de badkamer er nog zo basic uit, als de kranen maar goed gekleurd zijn!

Een grote spiegel in een gave vorm

Weg met de medicijnkastjes, want grote spiegels zijn het helemaal bij alle badkamers van dit moment. Je kunt de spiegel in de badkamer echt als aparte decoratie zien, in plaats van functioneel onderdeel. Koop bijvoorbeeld een enorme, ronde spiegel met bijzondere verlichting erachter of kies voor een spiegel in een asymmetrische vorm om écht impact te maken.

Een regendouche

Je kunt er niet meer onderuit, want elke moderne badkamer heeft een regendouche. Deze straalt niet alleen een sfeer van luxe en elegantie uit, maar ook verbetert het je douche ervaring ontzettend. Je voelt namelijk veel meer warmte met een regendouche, omdat je met je volledige lichaam onder de straal kunt staan. Ideaal om samen met je partner te douchen, maar het staat ook nog eens heel erg mooi.

Alles inbouw of vrijstaand

De moderne badkamer is strak en chic. Dat zie je terug aan de meubelen en de manier van bouwen. In veel badkamers van nu zie je inbouw terugkomen. Dat geldt voor het toilet, de douche, het bad en zelfs de kranen. Je kunt alles laten inbouwen, zodat het geheel er erg strak uit komt te zien. Dit wordt ook gecombineerd met vrijstaande onderdelen. Denk aan een vrijstaand bad met een vrijstaande kraan of juist een inbouwkraan.

Houten details

Hoewel strak echt de trend van het moment is, willen we ook graag wat comfort en natuurlijke elementen in de badkamer. We voegen dus graag wat natuurlijke materialen toe, zoals hout en natuursteen, om het geheel wat eleganter te laten ogen. Je kunt hout toevoegen in de badkamer kasten, maar ook in de vorm van een krukje voor de handdoeken of om een plant op te zetten. Zo voeg je ook direct wat groen toe, wat natuurlijk heel gezellig staat.

Terug naar Interieur
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou