Het online aanbod in motorhandschoenen

Wie veilig wil motorrijden heeft naast een goede helm ook zeker motorhandenschoenen nodig. Bovendien kent iedereen die het hele jaar door motorrijdt het (pijnlijke) gevoel van koude handen. Maar daarvoor hoef je uiteraard niet alleen op de motor te zitten, dit euvel kan zich ook voordoen op een scooter, fiets of zelfs wandelend. Echter heb je op hogere temperaturen wel te maken met rijwind en die kan net zorgen voor dat pijnlijke koude gevoel. Op het internet wordt een breed scala aan producten hiervoor aangebonden, maar dit zijn de meest interessante opties.

Verwarmde Motorhandschoenen

Een doorgewinterde motorrijder heeft tegenwoordig meer nodig dan een leren motorjack. Goede handschoenen die beschermen tegen de kou is daar een van. Wanneer je in één keer van alle problemen af wil zijn, kan je direct verwarmde motorhandschoenen aanschaffen. De motorhandschoenen van BERTSCHAT® zijn voorzien van alle (veiligsheids)keurmerken, dus daarmee zit je sowieso goed. Deze motorhandschoenen worden geleverd in combinatie met een krachtige accu, waarmee je zo’n 2 tot 8 uur kan verwarmen. De accu’s zijn USB-oplaadbaar, dus deze kan je eventueel bijladen via de USB-aansluiting in je motor. De warmteduur is wel afhankelijk van de warmtestand, hoe hoger de warmtestand hoe warmer, maar hoe meer energie dit kost. Daarnaast heb je met deze luxueuze uitvoering de keuze om de gehele hand te warmen, dus alle zijdes en van pols tot de bovenkant van de vingertoppen. 

Veelzijdige onder handschoenen

Ben je al in het bezit van nieuwe, goede motorhandschoenen? Dan zijn de onderhandschoenen van Comfort-Producten.nl een aanrader. Deze motorhandschoenen zijn flinterdun en kan je dragen onder je eigen bestaande handschoenen. Daarnaast kan je ze ook gebruiken voor het dagelijks gebruik, bijvoorbeeld op de fiets, wandelend of in de auto. Ook deze motorhandschoenen worden geleverd met krachtige accu’s en hiermee kan je ook tussen de 2 en 8 uur verwarmen. In de reviews worden deze motorhandschoenen vooral geprezen, omdat ze zo veelzijdig zijn. De meeste mensen beschikken ook al over motorhandschoenen en vinden dit een goede aanvulling op hun motorkleding. Daarnaast is de warmteafgifte van deze motorhandschoenen goed, en is er zelfs een Dual Heating variant die de gehele hand verwarmd. Dat is in combinatie met je bestaande handschoenen, de warmste oplossing die er is. 

Breed assortiment & service

Naast de bovengenoemde motorhandschoenen biedt de website Comfort-Producten een geheel assortiment aan die voor de motorrijders interessant is. Zo ook als je last hebt van koude voeten, bovenlichaam en/of benen. Zij bieden alle producten aan die het lichaam warm kunnen houden. Als je nog vragen hebt over de producten, kan je gemakkelijk contact opnemen met de helpdesk van Comfort-Producten.nl. In de reviews wordt de veelzijdigheid vaak genoemd, je kan ze bereiken per chat, telefoon en per mail. De klantenservice wordt goed beoordeeld met een 9.5. 

Terug naar Lifestyle
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou