Hoe kies je de juiste bikini voor je vakantiebestemming?

Zie je het al voor je, zon zee strand? Je arriveert op je zomerse vakantiebestemming en kunt niet wachten om heerlijk het zonnetje op te zoeken. Eerste stop? Dat is natuurlijk het zwembad of het strand. Je doet er dan maar al te graag alles aan om de show te stelen. Kwalitatief goede badmode, waar je je voor de volle 100% goed in voelt, komt dan maar al te goed  van pas. Maar hoe kies je nu de juiste  bikini dames uit voor je welverdiende vakantie? We helpen je graag op weg met een paar leuke voorbeelden. 

Een vrolijk en opvallend kleurtje voor een zongebruinde huid 

Ben je het liefste de hele dag aan het zwembad of het strand te vinden? Dan doe je er maar al te graag alles aan om je zongebruinde kleurtje helemaal tot zijn recht te laten komen. Investeer daarom altijd in een bikini in een vrolijk en opvallend kleurtje, bijvoorbeeld met een bikinibroekje brazilian. Ook ben je meteen zeker van een zomerse en fijne look. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een maxi rok of een kimono voor een luxe uitstraling. 

Een bikini met veel stevigheid voor een actieve vakantie 

Ben je juist het liefste vaak in het water te vinden op je vakantie? Bijvoorbeeld omdat je hart net even wat sneller gaat kloppen van snorkelen, surfen, zeilen of varen? Op het moment dat er een activiteit op het water is gepland, is het een erg goed idee om daar je bikini ook meteen op af te stemmen. Kies in dat geval altijd voor een bikini met veel steun. Denk daarbij aan een bikini met een top die hoog valt in de nek of met een stevige beugel. Hierdoor ervaar je geen hinder tijdens het beoefenen van je favoriete watersport. En dat is natuurlijk wel zo fijn. 

Geen lijntjes van je bikini door te kiezen voor strapless 

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat je te maken krijgt met een lijn van je bikini op het moment dat je een mooie top of een leuk jurkje draagt in de avond. Deze zorg is verleden tijd door te kiezen voor een strapless bikini. Hierdoor weet je altijd zeker dat je egale en mooie gebruinde gloed krijgt en hoef je niet onzeker te worden. Van een luxe design in het wit tot aan een vrolijke bloemenprint. Op het gebied van een strapless bikini is er erg veel mogelijk.

Terug naar Travel
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou