Kamers in je huis over? Lees met ons mee!

Het mag misschien als een luxeprobleem klinken maar het komt toch vaker voor dan dat we ons wellicht kunnen voorstellen; sommige mensen hebben te veel ruimte in hun huis over! Stel je bijvoorbeeld voor dat een jong stel een huis koopt met oog op de toekomst, maar in de eerst aantal jaren nog niet aan kinderen wil beginnen. Of dat alle kinderen zijn uitgevlogen en je samen met je partner achterblijft met drie lege kamers! Om te voorkomen dat deze kamers worden gebruikt voor elke prullaria mogelijk, is het verstandig om hier een zinvolle invulling aan te geven. Maar wat zijn daar nou handige opties voor? Lees snel met ons mee!

Logeerkamer!

Een must wanneer je vrienden hebt die een eindje verderop wonen en het is ook ontzettend gastvrij; het creëren van een logeerkamer! Hoe leuk dat jouw beste vriendin weer eens kan komen logeren ‘’zoals vroeger’’! In een logeerkamer hoef je niet veel te plaatsen, wellicht een bureautje en een heerlijke slaapbank. Wist je dat je tegenwoordig ook loungebanken kan aanschaffen die kunnen dienen als slaapbanken? Wanneer je hiervoor kiest, kan je in een mum van tijd een tweepersoonsbed creëren, waarmee de kamer een reserve slaapkamer word!

Mini-gym

Twee vliegen in één klap; en een loze ruimte in jouw woning opvullen, én werken aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar! Kies voor een mini sportschool in jouw woning. Via tweedehands websites kun je op goedkope manieren aan de essentials komen; gewichtjes, sportmatjes, eventueel zelfs echte apparaten. Als je het een beetje handig inricht, kan je heus veel verschillende apparaten kwijt!

Inloopkast

Misschien wel de droom van iedere vrouw (of in ieder geval van een hoop vrouwen); een inloopkast! Zo creëer je meer ruimte in jouw slaapkamer, waar de kasten anders waarschijnlijk staan en kan je op een overzichtelijke manier al jouw kleding, jassen en schoenen kwijt!

Thuiskantoor

Misschien niet de meest leuke invulling van loze ruimte in jouw huis, maar wel een goede manier om je woonkamer netjes en geordend te houden; het maken van een thuiskantoor! Weg met die computers en serieuze administratie uit de woonkamer, en hup; naar het thuiskantoor er mee. Daarnaast is het ook een stuk lekkerder om niet in de woonkamer te werken; zo houd je de werkdag bij thuiswerken gescheiden van je vrije tijd en voelt het dus echt als ‘thuiskomen’ na een dagje werken in je thuiskomen!

Terug naar Interieur
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou