Luxe parfums om cadeau te doen

De feestdagen komen steeds dichterbij. Dit betekent dat het tijd wordt om jouw verlanglijstje samen te stellen en de eerste inkopen te gaan doen. Wat is er nu een beter cadeau dan een heerlijk parfum? Om te krijgen, maar ook zeker om te geven. Het kiezen van een parfum als cadeau voor iemand anders kan een behoorlijke uitdaging zijn aangezien iedereen een persoonlijke smaak heeft als het aankomt om geuren. Vandaar dat er in dit artikel vijf luxe parfums aan bod komen die perfect zijn om cadeau te doen.

Gucci Guilty

Gucci Guilty is afkomstig van het merk Gucci en is een Oriëntaals bloemige geur voor vrouwen. Met deze geur spoort Gucci haar frisse en mooie dragers aan tot uitdagend gedrag. Het is een warme, Oosterse en bloemige geur waarvan menig man de verleiding niet kan weerstaan. 
Sprankelende noten van mandarijn en perzik gaan hand in hand met florale accenten van geranium en jasmijn, en leveren samen een frisse en bloemige eau de parfum op. Patchouli geeft de geur een sensueel en zacht kantje. 

Dolce & Gabanna – The One

The One is een warme en sensuele geur afkomstig van het merk Dolce & Gabanna. De geur is zoet en tegelijkertijd glamoureus, wat het een perfecte geur maakt voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid. Uitdagend, bevrijd en gepassioneerd zijn kenmerken van een vrouw met een sterke persoonlijkheid. 
Noten van mandarijn en perzik worden gecombineerd met exotische vruchten en jasmijn en leveren samen een warme en oosterse bloemengeur op die perfect is voor een vrouwelijk gevoel.

Yves Saint Laurent – Black Opium

Black Opium eau de parfum is afkomstig van het merk Yves Saint Laurent. Het is een verleidelijke parfum voor energieke vrouwen die gek zijn van rock en glamour. Dit is dan ook terug te zien in de fascinerende flacon. Met een unieke glitter textuur en de kleuren zwart en roze, zal Black Opium verlangen opwekken bij menig vrouw.
Het is een moderne, jonge en spannende geur die zowel voor dagelijks gebruik als voor in de nacht geschikt is. De energie van zwarte koffie wordt versterkt door de intense warme en sensuele geur van witte bloemen.

Dsquared2 – Wood 

Wood is een parfum voor sensuele, onafhankelijke vrouwen vol karakter. Zoals de naam al doet voorspellen is de geur gebaseerd op hout: sterk en robuust. De oprichters van Dsquared2, Dean en Dan Caten, hebben zich voor deze geur laten inspireren door de warme herinneringen die zij hebben aan hun jeugd in Canada.
Ingrediënten als framboosblad en mandarijn in combinatie met lelies maken het parfum fris. Ingrediënten als osmanthus en jasmijn geven het parfum een sensuele kant. 

Dus wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar? Als je je loved ones dit jaar een heerlijk parfum cadeau wilt doen maar niet teveel uit wilt geven, kijk dan eens tussen de dames geuren van onlineparfumerieshop.nl. Hier vind je gegarandeerd een vrouwelijke geur die aan jouw wensen voldoet. Daarnaast vind je hier verschillende bad & douche tips van Online parfumerie shop.

Terug naar Beauty
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou