De beste basics voor een tijdloze kledingkast

Een stijlvolle kledingkast vol met tijdloze basics - dat is toch de droom van iedere vrouw?  Helaas is dat waarschijnlijk nooit helemaal mogelijk, er is altijd wel een kledingstuk aan vervanging toe. Een echte kledingkast is nooit af, want als het leven verandert, veranderen we vaak zelf mee. Toch kun je een tijdloze kledingkast voor jezelf verzamelen, die in ieder geval zo lang mogelijk meegaat. Of je nu van maat, stijl, haarkleur, kapsel of baan verandert, de beste basics zorgen voor een mooie basis, die je met prachtige eye catchers kunt aanvullen. In dit artikel bekijken we de beste basics die je in jouw garderobe nodig hebt om altijd mooi gekleed te zijn.

Basiskledingstukken voor vrouwen

Er zijn verschillende basiskledingstukken die je moet hebben om van meer stijlen te genieten. Dit varieert uiteraard van persoon tot persoon. De belangrijke basisstukken voor vrouwen zijn toch vaak de volgende: een goede jeans, een aantal T-shirts, truien en/of vesten. Voeg daar nog een mooi wit overhemd, een colbert, een ‘little black dress’ en een mooie pantalon aan toe, en je kunt een heel eind komen. Ben je op zoek naar een mooi kwalitatief merk dat je niet alleen kan voorzien in prachtige basics, maar ook in een mooi tijdloos pak of een mooie jurk of blouse? Neem dan eens een kijkje bij studio Anneloes. Succes verzekerd!

Basiskledingstukken voor mannen

Voor mannen scheelt de basisgarderobe eigenlijk niet veel van die van de vrouw. Ook als man kom je ver met een basiscollectie bestaande uit: en goede jeans, een aantal polo’s of T-shirts, truien en/of vesten. Voeg daar nog een mooi wit overhemd, een colbert en eventueel een net pak aan toe. Daarnaast wil je ook lekker kunnen ontspannen in een goed huispak, trainingspak of een heerlijke hoodie. Ken je die van Quotrell al? Tijdloze hoodies van goede kwaliteit.

Wanneer is iets tijdloos?

Als je deze vraag stelt aan tien verschillende personen, krijg je tien verschillende antwoorden. Ons antwoord komt in de buurt van het volgende: een item is tijdloos, als je het op elk moment aan zou kunnen. Een item is tijdloos, wanneer het lang meegaat en ‘altijd goed zit’. Daarom zijn de beste basics voor een tijdloze kledingkast dan ook de stukken die ieder seizoen gedragen kunnen worden, zonder uit de mode te raken. Een hoodie is heerlijk voor in de winter boven een mooie jeans, maar ook in de zomer na een lange stranddag of tijdens een dagje varen kun je een hoodie goed combineren met een zomerse look.

Terug naar Fashion
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou