Surprise your girlfriend; the birthday edition!

Is jouw lieve vriendin, verloofde of misschien zelfs vrouw binnenkort jarig en wil je haar graag verrassen met een dagje weg? Snappen we; niks zo leuks als samen herinneringen maken met degene waar je van houdt. Soms is het geven van een ‘doe-cadeautje’ dan ook veel leuker dan een materialistisch cadeautje! Hoewel… de herfst en wintermaanden die Nederland rijk is vragen niet per se om een dagje buiten te spenderen, hoe jammer soms ook… Hoe kan je de koude dagen nou combineren en alsnog met jouw partner lief een dagje weg plannen voor haar verjaardag? Lees snel met ons mee voor een aantal leuke tips!

Koek en zopie

Eén van onze lievelings tips voor een middagje (en avondje?) veel plezier en vermaak, en waarbij het niet uitmaakt als het koud is… schaatsen! Veel steden plaatsen een ‘’natuurijsbaan’’ in het midden van het centrum waar je heerlijk een paar rondjes op de ijzers kan maken om vervolgens een hapje en een warm drankje te halen bij de koek en zopie kraam. Die ijsbaan, in combinatie met schemer en romantische lichtjes… perfecte setting toch? Wij zouden het wel weten!

Wil je in plaats van buiten toch liever een binnen wintersport doen? In Nederland kan je terecht bij verschillende binnen ski-locaties!

Weihnachtsmarkt

Natuurlijk willen we niet iedere dame over één kam scheren, maar we weten bijna zeker dat bijna iedere vrouw blij wordt van een heerlijke kerstmarkt. Kraampjes met de lekkerste gerechtjes (en gluhwein!), de mooie kerstverlichtingen, kerstbomen, snuffelen bij de leukste marktkraampjes voor nieuwe spulletjes… In Nederland worden vaak kerstmarkten georganiseerd, al duren deze soms maar één dag of (als je geluk hebt) een weekend; moet het dus wel goed uitkomen met de planning. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen iets over de grens te gaan en een Duitse weihnachtsmarkt opzoeken; the full experience!

Winter picknick

Zorg ervoor dat je vriendin ’s ochtends een warme trui (en meerdere laagjes), goede warme schoenen, handschoenen sjaal en muts in pakt en verras vrouwlief met een heerlijke winterse picknick! Neem warme drankjes mee in thermosflessen, zorg ervoor dat je de lekkerste gerechtjes goed voorbereid meeneemt in bijvoorbeeld Mepal lunchpotten en neem fleece dekentjes mee. Jullie romantische getaway kan helemaal goed uitpakken, mits je ervoor zorgt dat geen van jullie beide kou vat. Stop desnoods extra truien in je tas! Lief muziekje op de box, haar lievelingsgerechten én een lekker drankje, klinkt als genieten toch?!

Terug naar Lifestyle
Kleding-mannen-vrouwen-kids-Cramers-van-Asten

Ook interessant voor jou